Glazenwasser Dordrecht

Altijd schone ramen met de glazenwasser in Dordrecht

Het is altijd prettig als u door schone ramen naar buiten kunt kijken en ook zorgt het voor goede lichtinval, wat gezond is in de werkomgeving. Het is daarom aan te raden om geregeld uw ramen te laten wassen. FaKo Facility Services is uw glazenwasser in Dordrecht voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij komen graag bij u langs om de ramen te wassen, zodat u brandschone ruiten heeft. Niet alleen is dat prettig voor binnen, het staat ook netjes. Als u geregeld mensen ontvangt, dan wilt u natuurlijk dat alles er piekfijn in orde uitziet en hieronder vallen natuurlijk ook de ruiten. Dat is immers een van de dingen die gelijk opvalt. Maak gebruik van onze diensten als glazenwasser in Dordrecht en omstreken!

Periodieke schoonmaak

Wilt u niet naar uw ruiten om hoeven kijken, maar moet het wel eens in de zoveel tijd gereinigd worden? FaKo Facility Services kan dit voor u verzorgen. Wij zijn als glazenwasser in Dordrecht en omstreken veel actief op periodieke basis en wij voegen u graag aan ons klantenbestand toe. In samenspraak met u komen we dan op een vast moment langs om uw ramen te wassen, zodat u altijd schone ruiten heeft.

Dit kunnen wij eens per maand doen, maar ook om de twee maanden of op een andere periodieke basis. Dit is ook een beetje afhankelijk van de ligging van uw pand, hoe de wind er vaak op staat en meer. Gezien dit allemaal invloed heeft op hoe snel uw ruiten vies worden. Onze specialisten kunnen u daar meer duidelijkheid over verschaffen.

Wij bezoeken uw huis of pand graag om te bekijken wat verstandig is en wij stellen ons hierin flexibel op. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen daar als glazenwasser in Dordrecht en omstreken aan voldoen.

Glazenwasser Dordrecht

Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

FaKo Facility Services is buiten glazenwasser in Dordrecht ook in te schakelen voor andere schoonmaakwerkzaamheden. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook gevelreiniging in Dordrecht en omstreken, iets wat we prima kunnen combineren met het glazenwassen. Ook dit kan op periodieke basis, eventueel met een andere regelmaat ten opzichte van het glazenwassen. Het is maar net wat nodig is en wat u wenst, maar het is natuurlijk wel praktisch om het gelijk mee te nemen. Dat scheelt tijd en dus ook kosten.

Wij denken graag met u mee in oplossingen, zodat we doelgericht en efficiënt te werk kunnen gaan. Graag nemen wij de verantwoording voor het reinigen van uw pand aan de buitenkant op ons, maar ook zijn wij in te schakelen als schoonmaker in Dordrecht voor alle schoonmaakwerkzaamheden binnen. Dit eventueel buiten kantoortijden of op momenten dat het u het beste uitkomt.

Wij bieden als schoonmaakbedrijf in Dordrecht een persoonlijk gerichte dienstverlening en met FaKo Facility Services heeft u een betrouwbare, betaalbare en serieuze partner in de hand. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen snel reageren, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Menu