Gevelreiniging Dordrecht 

Gevelreiniging in Dordrecht, maak uw gevel weer als nieuw

Binnen het kader van schoonmaakwerkzaamheden is de gevel vaak hetgeen wat een beetje het ondergeschoven kindje is. Het is immers voor uw leef- en werkomstandigheden vooral van belang dat uw huis, kantoor of pand aan de binnenkant schoon is. Toch is de gevel wel een belangrijk onderdeel, het is immers een van de eerste dingen die uw bezoekers en klanten zien. Met gevelreiniging in Dordrecht van FaKo Facility Services laten we uw gevel er weer als nieuw uitzien.

De gevel van uw pand zal door weer en wind op een gegeven moment vervuild raken. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid op planten, zoals klimop, die een effect op uw gevel hebben. Een mooie schone gevel is natuurlijk wel zo belangrijk. Niet alleen zorgt het voor een fijn en mooi aangezicht, ook zorgt het ervoor dat uw pand er representatief uitziet. Met onze gevelreiniging in Dordrecht realiseren we een brandschone gevel.

Specialistisch apparatuur

Als schoonmaakbedrijf in Dordrecht zijn wij thuis in alle takken van sport binnen de schoonmaakwerkzaamheden. Wij verzorgen veel indoor schoonmaakwerkzaamheden, maar ook kunnen wij u bijstaan als glazenwasser in Dordrecht, net zoals met gevelreiniging in Dordrecht. Dit maakt ons tot een all-round Schoonmaakbedrijf en dat is voor u natuurlijk gunstig. U heeft dan een partner en aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Wij gebruiken in ons werk specialistisch apparatuur om uw gevel te reinigen. Dit wil zeggen dat we uw gevel er weer uit laten zien als nieuw waarbij wij goed letten op het in stand houden van de oorspronkelijke staat. De gevelreiniging voeren wij uit met een scherp oog voor detail en met ons specialistische apparatuur heeft u de garantie dat het perfect wordt uitgevoerd.

Gevelreiniging Dordrecht

Periodieke gevelreiniging

Vind u het prettig dat er eens in de zoveel tijd een gevelreiniging plaatsvindt? Wij kunnen u dan natuurlijk bijstaan, graag zelfs. Met een periodieke aanpak spreken wij met u persoonlijk af wanneer wij langskomen en de werkzaamheden verrichten. Deze gevelreiniging in Dordrecht kunnen we combineren met onze andere diensten, zoals indoor schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing.

Wij zijn flexibel en denken met u mee, waardoor u advies en een plan van aanpak op maat krijgt. Wij richten ons uitsluitend op wat echt nodig is, zodat het altijd betaalbaar blijft en u er geen omkijken naar heeft. Met onze flexibele instelling volgen wij uw wensen en agenda met een oplossingsgerichte aanpak voor het beste resultaat.

Kunnen wij vandaag nog voor u aan de slag?

Wij staan klaar om met gevelreiniging in Dordrecht aan de slag te gaan. Met onze ervaring weten we precies hoe we het klusje op de meest efficiënte manier moeten klaren. Dus als wij vandaag nog wat voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Bel ons of stuur een bericht en u krijgt snel reactie van onze schoonmaker in Dordrecht.

Heeft u nog vragen of wilt u gelijk kijken naar een groter schoonmaakpakket, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks? Of zit u met een spoedklus? FaKo Facility Services staat altijd voor u klaar!

Menu