Schoonmaker Dordrecht 

Uw persoonlijke schoonmaker in Dordrecht

Niets is zo prettig als een schone werk- en leefomgeving, maar we kunnen voorstellen dat het er met de drukte tegenwoordig een beetje bij in kan schieten. Maar geen nood, FaKo Facility Services is uw persoonlijke schoonmaker in Dordrecht en wij staan voor u klaar om alle schoonmaakwerkzaamheden op ons te nemen. Hierdoor is uw omgeving altijd schoon zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Als schoonmaker in Dordrecht werken wij vooral veel voor bedrijven, instellingen en kantoren. Wij verzorgen op periodieke basis de schoonmaakwerkzaamheden en dat doen we op momenten die het beste uitkomen. Bijvoorbeeld na kantooruren of terwijl er niemand aanwezig is in het pand, of juist tijdens afspraken of andere gelegenheden. Dit maakt het voor ons prettig, gezien we door kunnen werken en daarnaast zult u er geen last van ondervinden.

Dit is natuurlijk een van de opties, maar als u liever heeft dat wij tijdens kantooruren langskomen, dan kan dat natuurlijk ook.

All-round schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Als schoonmaakbedrijf in Dordrecht is FaKo Facility Services een aanbieder van diverse diensten. Wij kunnen uw interieur reinigen op het moment dat het u het beste uitkomt. Met een glimlach komen we bij u langs met onze eigen schoonmaakmiddelen en materialen. Heeft uw allergieën? Dan kunnen wij eventueel ook uw eigen middelen gebruiken.

Gaat het om een kantoorpand of een schoolgebouw? Dan komen wij na werkuren langs, zodat u er geen hinder van zult ondervinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens werkuren langs te komen als dat uw voorkeur heeft. Wilt u dat uw huis schoongemaakt wordt? Woont u in een beneden of bovenwoning? Gaat het om één portiek of een heel flatgebouw? Wat u het beste uitkomt, wij verzorgen het.

Dient er een grondige reiniging plaats te vinden of is het tijd voor de periodieke reiniging? Heeft u een verhuizing en wilt u uw huis schoon opgeleverd hebben? Wij maken het voor u in orde.

Wij werken ook bij extreme situaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een sterk vervuilde omgeving op een plaats delict, na een ongeval of bij een zelfdoding.

Glasbewassing doen wij niet, maar u kunt hier weldegelijk om vragen. Wij zullen dit dan uitbesteden aan andere schoonmaakbedrijven waar wij nauw contact mee hebben.

Kortom, voor alle schoonmaakwerkzaamheden kan u bij ons terecht, want wij bieden het totaalpakket.

Schoonmaker Dordrecht

Persoonlijk advies

Elk pand en het gebruik van een pand varieert elke keer, waardoor elke klus ook anders is. Daarom denken wij als schoonmaker in Dordrecht en omstreken doelgericht met een plan van aanpak op maat. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken, zodat wij u goed advies kunnen geven.

Dit advies loopt uiteen in hoe regelmatig de werkzaamheden moeten plaatsvinden, wat wel en niet noodzakelijk is om te doen, speciale verzoeken en nog veel meer. Met onze flexibele opstelling zullen wij aan uw volledige vraag kunnen voldoen en dat maakt het voor u erg prettig. U heeft dan gewoon een partner voor de schoonmaak en dat op het moment dat het u het beste uitkomt.

Meer informatie inwinnen? Heeft u advies nodig omtrent specifieke schoonmaakwerkzaamheden of zit u met andere vragen? U kunt altijd contact met FaKo Facility Services opnemen, dé schoonmaker in Dordrecht die van alle markten thuis is. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Menu