Schoonmaker Dordrecht 

Uw persoonlijke schoonmaker in Dordrecht

Niets is zo prettig als een schone werk- en leefomgeving, maar we kunnen voorstellen dat het er met de drukte tegenwoordig een beetje bij in kan schieten. Maar geen nood, FaKo Facility Services is uw persoonlijke schoonmaker in Dordrecht en wij staan voor u klaar om alle schoonmaakwerkzaamheden op ons te nemen. Hierdoor is uw omgeving altijd schoon zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Als schoonmaker in Dordrecht werken wij vooral veel voor bedrijven, instellingen en kantoren. Wij verzorgen op periodieke basis de schoonmaakwerkzaamheden en dat doen we op momenten die het beste uitkomen. Bijvoorbeeld na kantooruren of terwijl er niemand aanwezig is in het pand, of juist tijdens afspraken of andere gelegenheden. Dit maakt het voor ons prettig, gezien we door kunnen werken en daarnaast zult u er geen last van ondervinden.

Dit is natuurlijk een van de opties, maar als u liever heeft dat wij tijdens kantooruren langskomen, dan kan dat natuurlijk ook.

All-round schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Wij stellen ons altijd flexibel op en denken met u mee in de beste oplossing voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Deze benadering zorgt ervoor dat wij met veel opdrachtgevers op een zeer fijne manier kunnen samenwerken en dat willen wij ook met u doen. Gezien wij een all-round schoonmaakbedrijf zijn, kunt u al uw schoonmaakwerkzaamheden aan ons uitbesteden.

Wij gaan dan als glazenwasser in Dordrecht voor u aan de slag en dan nemen we ook gelijk de gevel mee tijdens de periodieke reiniging, zodat uw pand er van de buitenkant altijd schoon en netjes uitziet. Maar vanzelfsprekend verzorgen wij ook graag alle schoonmaakwerkzaamheden binnen uw pand of bedrijf, zodat alles brandschoon is en blijft.

Als schoonmaker in Dordrecht en omstreken zijn wij uw vaste partner voor alle schoonmaakdiensten en die dienst vormen we volledig naargelang uw wensen.

Schoonmaker Dordrecht

Persoonlijk advies

Elk pand en het gebruik van een pand varieert elke keer, waardoor elke klus ook anders is. Daarom denken wij als schoonmaker in Dordrecht en omstreken doelgericht met een plan van aanpak op maat. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken, zodat wij u goed advies kunnen geven.

Dit advies loopt uiteen in hoe regelmatig de werkzaamheden moeten plaatsvinden, wat wel en niet noodzakelijk is om te doen, speciale verzoeken en nog veel meer. Met onze flexibele opstelling zullen wij aan uw volledige vraag kunnen voldoen en dat maakt het voor u erg prettig. U heeft dan gewoon een partner voor de schoonmaak en dat op het moment dat het u het beste uitkomt.

Meer informatie inwinnen? Heeft u advies nodig omtrent specifieke schoonmaakwerkzaamheden of zit u met andere vragen? U kunt altijd contact met FaKo Facility Services opnemen, dé schoonmaker in Dordrecht die van alle markten thuis is. Van kleine en grote klussen en van gevelreiniging in Dordrecht tot een glazenwasdienst. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Menu