Wij zijn Jordi Faber & Randy Kowid. In 2017 zijn wij samen FaKo Facility Services begonnen. Kwaliteit & goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Ons sterkste punt is dat wij graag persoonlijke aandacht schenken aan onze klanten en opdrachtgevers. Wij zijn betrouwbaar, benaderbaar, vriendelijk en serieus met een glimlach. Een dynamisch duo die graag hun afspraken nakomt. Maar naast FaKo schakelt u ook een groot netwerk in van middelgrote schoonmaakbedrijven tot zzp’ers door heel Nederland. Graag komen wij in contact met u voor een persoonlijke afspraak. 

Jordi Faber:

In 2013 ben ik afgestudeerd als facilitair leidinggevende. Hierna heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt als glazenwasser/gevelreiniger en als allround facilitair medewerker. In 2017 maakte ik de overstap naar ondernemer door samen met Randy FaKo Facility Services op te richten. Binnen het bedrijf voer ik de administratieve werkzaamheden uit en richt ik mij vooral op de glasbewassing. Het liefst sta ik zelf nog in de buitenlucht ramen te zemen, maar ik heb ervaring met veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Van hogedrukreiniging tot aan vloeronderhoud. Van specialistische schoonmaak tot aan reguliere schoonmaak. Naast mijn werkzaamheden heb ik een aantal jaren geleden Nederlands Gebarentaal geleerd om ook met doven te kunnen communiceren. Ik vind het belangrijk om naast je werkzaamheden ook een maatschappelijke functie te hebben.

Randy Kowid:

Sinds 2015 ben ik ondernemer. Eerst samen met mijn broers en vanaf 2017 samen met Jordi. Voordat ik ondernemer werd had ik al een aantal jaren in loondienst gewerkt in de schoonmaak en een schoonmaakdiploma behaald. Op een gegeven moment wilde ik graag een eigen schoonmaakbedrijf waardoor ik flexibeler werd om mijn vrije tijd in te delen. Ik heb veel ervaring met opleveringen/opruimingen en reguliere schoonmaak. Samen met mijn vrouw heb ik Nederlands Gebarentaal geleerd om doven te kunnen ondersteunen. Dat heeft ons leven enorm verrijkt.

Menu