Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Uw professionele schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Een schone leef- en/of werkomgeving is belangrijk. Het is gezond, bevordert de werksfeer en het staat natuurlijk ook erg netjes. Toch is het tegenwoordig allemaal maar erg druk en het kan goed zijn dat de schoonmaak er bij inschiet. Als u dat merkt, schakel dan direct FaKo Facility Services in. Wij zijn uw professionele schoonmaakbedrijf in Dordrecht!

Wij werken als schoonmaakbedrijf in Dordrecht en omstreken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor kleine en grote schoonmaakwerkzaamheden zijn wij uw partner. Dit zowel eenmalig als op periodieke basis. Wat u ook wenst, wij staan voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag. U heeft de garantie op een schone leef- en werkomgeving, en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Uitgebreide dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf in Dordrecht is FaKo Facility Services een aanbieder van diverse diensten. Wij kunnen uw interieur reinigen op het moment dat het u het beste uitkomt. Gaat het om een kantoorpand? Dan komen wij na werkuren langs, zodat u er geen hinder van zult ondervinden. Wilt u dat uw huis schoongemaakt wordt, dan doen wij dat overdag terwijl u werkt. Wat u het beste uitkomt, wij verzorgen het.

Dat is echter lang niet alles wat wij aanbieden, want ook voor gevelreiniging in Dordrecht zijn wij uw aanspreekpunt. Dient er een grondige reiniging plaats te vinden of is het tijd voor de periodieke reiniging? Wij maken het voor u in orde. Gelijk ook de ramen meenemen als we toch bezig zijn? Ook dat doen wij graag, gezien wij ook uw glazenwasser in Dordrecht zijn.

Kortom, voor alle schoonmaakwerkzaamheden kan u bij ons terecht, want wij bieden het totaalpakket.

Schoonmaakbedrijf Dordrecht
Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Heeft u een spoedklus? Wij staan paraat

Wij zijn met ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht dagelijks bezig voor diverse opdrachtgevers, maar hebben altijd ruimte voor u. Heeft u een spoedklus? Bijvoorbeeld in verband met de ontvangst van klanten of de verkoop van uw pand of huis, dan kunt u ons altijd inschakelen. Wij werken oplossingsgericht en doeltreffend, waardoor u met FaKo Facility Services een flexibele en efficiënte partner heeft.

Wij staan altijd paraat voor spoedklussen, zodat u zich over de schoonmaak geen zorgen hoeft te maken. Vanzelfsprekend is kwaliteit ons uitgangspunt en met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de meest adequate aanpak. Onze dienstverlening is uiteraard altijd betaalbaar en voor meer informatie of een spoedklus kunt u contact met ons opnemen.

Langdurige samenwerking

Wij richten ons als schoonmaakbedrijf in Dordrecht ook op fijne samenwerkingen. Hieronder kunt u verstaan dat wij op periodieke basis de schoonmaak komen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks zijn, maar ook dagelijks of juist eens per maand. Het is geheel afhankelijk van het pand en uw wensen, wij passen ons op u aan.

Maak gebruik van onze diensten als schoonmaker in Dordrecht en u zult merken dat alles piekfijn en brandschoon opgeleverd wordt na de schoonmaak. Wij stellen graag voor u een pakket met diensten samen naargelang uw wensen en wat nodig is. Hierin denken wij met u mee, zodat we een doelgerichte aanpak kunnen toepassen. Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden en aanvullende diensten is FaKo Facility Services uw schoonmaakbedrijf in Dordrecht!

Menu