Diensten 

Schoonmaak

Van kantoorpand tot fabriekspand. Van scholen tot portieken.
Bij ons bent u bij het goede adres. Wij bieden reguliere schoonmaak aan en specialistische schoonmaak. Dit kan iets eenmaligs zijn, maar ook dagelijks of periodiek. Wij hebben schoonmaakdiploma’s en ruim ervaring. Voor een offerte komen wij graag persoonlijk bij u langs.

Glasbewassing

Glasbewassing doen wij zowel zakelijk als particulier. Voor een rijtjeshuis rekenen wij vaak tussen de €15-25 en een appartement €10-20. Voor een vrijstaand huis, vve of voor uw (kantoor)pand komen wij graag persoonlijk langs voor een offerte.

Specialistische reiniging

Hebben uw kozijnen een poetsbeurt nodig of moeten ze in de was gezet worden? Of wilt u uw muren schoonspuiten? Een vloer die geboend en in de was gezet moet worden? Graag komen wij bij u persoonlijk langs voor een offerte.

Oplevering / Opruiming

U gaat bijvoorbeeld verhuizen en u moet uw oude pand keurig achterlaten, of u wilt juist alles schoon hebben na een verbouwing. Een zolder of berging die opgeruimd moet worden? Wij laten het graag strak achter. Graag komen wij bij u persoonlijk langs voor een offerte.

Menu